Facebook DFK Racing

Karts te koop

home kartshop

Nieuw en tweedehands karts te koop

DFK Kartshop is invoerder en distributeur van Gillard en Maddox race karts. Deze karts kunnen zowel voor competitie als recreatieve doeleinden ingezet worden. Voor de beginners hebben wij steeds een 20 tal tweedehands racekarts te koop, waaronder enkele topmodellen. Ze zijn allen te bezichtigen in de winkel.

Je kan steeds bij DFK terecht voor alle herstellingen, optimalisaties en support tijdens trainingssessies en wedstrijden. Het DFK Racing Team begeleidt piloten op nationale en internationale wedstrijden en staat garant voor een optimale afstelling van kart en motor.

DFK Racing verzorgt het logistieke aspect, heeft voldoende en ervaren race-engineers ter beschikking, zorgt voor reserveonderdelen en voorziet in catering en administratie. Met een gemiddelde van 20 teams is DFK één van de grootste Kart Racing Support Teams van de Benelux.

Kart te koop

Gillard kart tg14 2017

Iame KZ 125cc 6vit

€ 6.500,00

Nieuwe motor, nieuwe new line radiator met scherm.
Velgen douglas, banden MG, remsysteem VEN 05, Iame KZ 125cc 6vit, filter NOX, uitlaat demper EU, nieuwe stickers . Stoel wordt op maat gezet.
Support tijdens races en training mogelijk.

Kart te koop

Gillard tg15

x30 iame senior motor

€ 2.900,00

Slechts één seizoen gereden(2016), volledig rijklaar. Motor gereviseerd, moet nog ingereden worden. Geleverd met of zonder handrem. Stoel wordt op maat gezet. Support tijdens races en training mogelijk.

Race kart als nieuw
Kart te koop

Mach 1 kart

Honda 200cc 9 PK

€ 1.100,00

Volledig in orde, verzegeld voor Venray clubwedstrijden en GK4 Honda 9pk

Kart te koop

Gillard kart tg15

Verschillende motoren mogelijk: Iame x30, Rotax Max , Swissauto ...

€ 1.350,00

Volledig in orde, kampioen geworden in cadet x30 gk4 2016