Karting events, incentives & teambuilding

OP MAAT VOOR UW BEDRIJF

Geniet van een dag vol kartingactie op een sensationele locatie en gebruik onze faciliteiten en catering voor een unieke productlancering, teambuilding of incentive voor uw klanten.

Kart Experience

Karting op een outdoor circuit : de ultieme teambuilding!

DFK Karting Experience - Business events

Racen met een kart is te vergelijken met het hedendaagse zakenleven : snel, doelgericht, adrenaline en afhankelijk van de juiste beslissingen. Het is een geweldige manier om mensen en groepen bij elkaar te brengen en vormt de perfecte balans tussen netwerken en spanning.

Ons toegewijd team neemt alle stress weg bij het organiseren van uw bedrijfsevenement waardoor uzelf, personeel of klanten optimaal kunnen genieten. Onze kart evenementen gaan door op professionele en spectaculaire buiten circuits en er wordt gereden met echte competitie karts!

Na de instructies is er steeds een uitgebreide warm-up om kart en circuit beter te leren kennen, gevolgd door één of meerdere chrono sessie(s). De race zelf kan volledig volgens uw wensen geconfigureerd worden. Individueel, teams, enkele korte races, een langere endurance race enz.
Uiteraard wordt het race-event afgesloten met een leuke podiumceremonie.

Of je nu kiest voor sprintraces of de langere endurance, onze Gillard wedstrijdkarts staan garant voor een volledige en unieke race ervaring.

Catering

Van eenvoudig tot gesofisticeerd, alles is mogelijk.

DFK Karting Experience - Business events

Wij beschikken over volledige cateringsmogelijkheden en ruimtes voor meetings of een productvoorstelling. Dranken- en maaltijdformules kunnen volledig volgens uw wensen samengesteld worden. Een lounge bar, BBQ, sportsbar, een volledig buffet, alles is mogelijk.

Het zal een indrukwekkende en gedenkwaardige dag worden voor uw zakelijke contacten. Uw klanten en personeel zullen er nog lang over napraten. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw evenement te bespreken.

Ben De Feyter
DFK event manager
ben@dfk-racing.be